• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a dezvăluit că Gheorghe Hagi i-ar fi transmis recent că planul său inițial era acela de a pune bazele academiei în cadrul clubului Steaua și nu la Ovidiu, așa cum a făcut-o peste un an.

Mi-a zis Hagi acum, recent, că el a vrut să facă Academia atunci când era la Steaua. Să punem amândoi bani. Nu mi-a zis nimic atunci, n-am știut, că poate o făceam împreună”, a declarat Becali la Sport.ro.

Patronul Stelei nu regretă însă decizie și spune că nu-și dorește decât ca el să încheie pe primul loc, iar Hagi, pe doi.

Dacă îmi pare rău acum? Nu îmi pare rău pentru nimic în viață. Astea sunt lucruri materiale, nu sunt atât de importante. Eu mă bucur pentru Hagi, pentru ce a reușit el pe cont propriu. Am o singură dorință, el să fie pe locul doi și eu să câștig titlul, atât”, a mai spus Becali.

Hagi a venit antrenor la Steaua în 2007, însă nu a rezistat decât câteva luni. După ce a calificat echipa în Liga Campionilor, în urma unor victorii, în dublă manșă, cu Zaglebie Lubin și BATE Borisov, el a fost demis după înfrângerea cu Slavia Praga, în primul meci din grupe.

În 2008, Hagi a inaugurat, la Ovidiu, academia care îi poartă numele, iar peste un an a înființat și clubul FC Viitorul, care, acum, e lider în Liga 1.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT