• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Ianis Hagi nu i-a convins pe oficialii Fiorentinei nici în acest sezon şi va fi, cel mai probabil, împrumutat în această iarnă, pentru a aduna cât mai multe meciuri.

Presa din Italia a vorbit despre plecarea mijlocaşului de 19 ani la Pescara lui Zeman, dar Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB. Dacă ar accepta să joace pentru roş-albaştri, fiul "Regelui" are deja trasat programul făcut de Becali.

"Ianis poate să vină la Steaua când vrea el. La orice oră, şi mâine. Ianis e cel mai talentat tânăr jucător după Coman. Dar el trebuie să pună şi forţă. Dacă vine la noi, îl băgăm la forţă. Să pună muşchi pe el", a declarat Gigi Becali la ProX.

Zdenek Zeman îl dorește pe Ianis la Pescara, formație care a evoluat în sezonul trecut în Serie A. Una din cele două apariții ale lui Ianis în tricoul viola a fost chiar împotriva celor de la Pescara, atunci când a fost remarcat de Zeman.

"Antrenorul e înnebunit după el", scrie Fiorentina News, care mai precizează că împrumutul la Pescara ar fi "soluția perfectă".

Zeman folosește un sistem 4-3-3, în care Hagi e obișnuit să joace de la Viitorul. Mai mult, experimentatul antrenor ceh este un adept al jocului ofensiv, astfel că Ianis ar fi pus în valoare la ocupanta locului 13 din Serie B.