• Serie A TIM, etapa a 34-a: Roma - Lazio e duminică, de la ora 13:30, în direct la Digi Sport 1
  • Formula 1: MP al Rusiei e duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 2

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Finalul partidei de la Severin a declanșat fiesta în tribune, acolo unde se aflau aproximativ 10.000 de spectatori și implicit în rândul celor din staff-ul echipei din Bănie.

De departe, cel mai fericit a fost antrenorul oltenilor, Gheorghe Mulțescu. Îmbrăcat tip sport, cu o șepcuță pe cap, tehnicianul în vârstă de 64 de ani a țopăit efectiv de bucurie imediat ce arbitrul Cristi Balaj a fluierat terminarea partidei.

 

Satisfacția lui Mulțescu a fost evidentă și la flasf-interviul pe care l-a acordat mai apoi pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

”Înainte de meci au fost mulți care și-au adus minte de trecutul meu dinamovist, dar eu sunt profesionist. Acum i-am bătut, cu Jiul i-am bătut, i-am învins și cu Sportul, acel 4-5 în ’Groapă’, i-am bătut clar cu Petrolul 3-1, am bătut cu Astra 1-0... Ce să mai demonstrez? 

Eu sunt acum spre sfârșit de carieră, vreau să mă bucur și eu de niște realizări, au fost speculații care nu-și aveau rostul. Mă bucur că s-a terminat”, a spus Mulțescu la Digi Sport.

VIDEO cu bucuria lui Mulțescu

VIDEO cu reacția lui Mulțescu de la flash-interviu