• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)


VIDEO Botoșani - Chiajna 2-1. Arbitrul Iulian Călin a avut o prestație slabă în meciul disputat în Moldova, una care l-a făcut pe Ion Crăciunescu să facă o declarație acuzatoare, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club. Specialistul susține că există varianta ca arbitrii să joace la pariuri.

”Eu nu am jucat niciodată, nu știu cum se joacă. Poate sunt jocuri care spun cu un penalty, cu cinci penalty-uri. S-ar putea să fie și așa.

E complicat și sunt greu de înțeles. Meciurile nu ridică probleme deosebite. Nu mai există nici presiunea președinților. Ceva se întâmplă. Nu se poate să nu dai penalty la roman. N-ai cum. Nu vrea să dea. Unele lucruri încep să prindă contur”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Călin nu a acordat două penalty-uri în meciul dintre Botoșani și Chiajna, câte unul pentru fiecare echipă: specialistul Digi Sport a susținut că este lovitură de la 11 metri fără dubii la Mihai Roman, după un duel cu Patrice Feussi.

Pe finalul meciului, a fost rândul ilfovenilor să ceară un penalty: în minutul 88, Marian Cristescu a fost faultat în careu de Alberto Cobrea, dar Călin nu a arătat nici de această dată punctul cu var.