• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Hagi şi Popescu nu ar fi mers în Turcia pentru a discuta despre preluarea vreunui club, ci pentru a discuta despre bazele unei academii de fotbal. Posibilitatea ca cei doi foşti mari internaţionali să se implice financiar la Karsiyaka, aşa cum a relatat presa de pe Bosfor, a fost respinsă de "Rege" printr-un comunicat.

"Hagi si Popescu au venit la Izmir pentru Karsiyaka", anunțau ieri mai multe publicații din Turcia, printre care CNN Turk și Haberturc. O firmă rusească ar urma să preia clubul Karsiyaka, iar Hagi și Popescu ar urma să se ocupe de destinele echipei. Cel puţin asta e varianta presei turce.

În realitate, scopul vizitei ar fi fost altul, lucru relevat de Viitorul printr-un comunicat de presă.

"În urma informaţiilor apărute în ultimele zile în presă, referitoare la posibila preluare a unui club din Turcia de către domnul Gheorghe Hagi, FC Viitorul face următoarele precizări:

Domnul Gheorghe Hagi a fost într-adevăr în Turcia, alături de domnul Gheorghe Popescu, însă acest lucru nu s-a datorat preluării vreunui club. Nu a existat niciun moment o discuţie despre preluarea vreunui club din Turcia. Domnii Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost invitaţi doar la o discuţie ce a avut ca subiect o academie de fotbal", se precizează în comunicatul clubului constănţean.

Nu este prima dată când numele lui Hagi este implicat în discuții despre preluarea unui club din Turcia, țara în care și-a încheiat cariera, la Galatasaray. În luna august, Hagi și Fatih Terim au fost fotografiați împreună, iar turcii speculau că cei doi ar fi aproape de implicarea într-un proiect comun.