• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dan Petrescu are un jucător favorit în Liga 1. Adi Popa e singurul fotbalist pe care tehnicianul spune că l-ar lua la orice echipă ar ajunge.

Liber de contract după despărțirea de Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a fost prezent la Voluntari, la meciul ilfovenilor cu ASA Tg. Mureș, ultima echipă din România pe care "Bursucul" a pregătit-o - în 2015, când a cucerit Supercupa.

Petrescu (48 de ani) a declarat că nu va antrena pe nimeni, cel puțin până în luna decembrie. Tot atunci, Adi Popa va intra în ultimele 6 luni de contract cu Steaua și va putea semna cu orice club, fără pretenții din partea echipei la care activează din 2012.

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 28 de ani are toate motivele să spere că Dan Petrescu își va găsi rapid un nou contract la o echipă puternică. Tehnicianul român a spus că mijlocașul Stelei e singurul fotbalist pe care l-ar lua oriunde s-ar duce.

Contractul lui Adi Popa la Steaua expiră la finalul actualului sezon, dar nu se grăbește să discute despre prelungire și nu se teme că va fi trimis la echipa a doua. "Discutăm, mai sunt destule luni până atunci. Eu sunt la un club serios, profesionist, așa că nu cred că voi ajunge la echipa a doua dacă vor fi discuții legate de prelungire", a spus, sâmbătă, mijlocașul ofensiv.

Jucătorul s-a înțeles cu patronul Gigi Becali să rămână cu un salariu de 8.000 de euro pe lună, printre cele mai mici de la Steaua, cu condiția să joace până la final și să poată pleca fără greutăți din partea conducerii.

Adi Popa este și cel mai bun marcator al României în calificările Cupei Mondiale din 2018. A înscris două dintre cele 6 goluri ale tricolorilor în primele 3 etape din Grupa E a preliminariilor europene.