• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Adrian Mutu, directorul general al clubului Dinamo, se confruntă cu probleme serioase, după ce a fost jefuit de bonă. De origine filipineză, femeia a fost acuzată de fostul internațional că i-a furat din casă și că a fost prinsă plecând cu mai multe plase din locuința sa.

Oficialul clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare spune că s-a confruntat cu probleme serioase și că a ajuns să depună o plângere la poliție după ce bona l-a jefuit. Adrian Mutu a explicat modul în care femeia acționa.

”Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevărat că nu ne-am vorbit frumos. În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră, avea bagajele făcute de plecare. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o”, a spus ”Briliantul”.

Fostul internațional spune că femeia a acționat la cerința iubitului ei, care face parte dintr-o rețea care acționează în acest sens. ”Nu știu ce avea în plase, pentru că nu am apucat să văd. Am înțeles că fura pentru iubitul ei. El îi spunea să facă anumite lucruri. Normal ca m-au apucat nervii. Ăla putea să îmi fure din casă și să-mi spargă casa. Eu le-am făcut plângere la poliție. Am înțeles că este o rețea care cu asta se ocupă. Sunt oameni care le pun pe filipineze să fure pentru ei", a spus Adrian Mutu la Kanal D.

De partea cealaltă, Adrian Mutu a fost acuzat de fostul iubit al bonei filipineze că l-a amenințat și că s-a dus la casa lui. ”M-a sunat de mai multe ori și mi-a zis că vine peste mine și că el știe cine sunt. Mi-a zis că totul e din cauza unei menajere filipineze. Eu am cunoscut-o pe fata asta și am avut o relație cu ea. Nu are ce să-i fure din casa. Condimente? Ea nu avea acces la bunuri, ci doar în bucătărie. Ea era bona în acte, dar era bucătăreasă. Dacă ea este vinovată, să meargă la poliție și să-i facă reclamație. Ce are cu mine?”, a spus bărbatul pentru aceeași sursă.