• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Adrian Mutu nu consideră că a trădat-o pe Dinamo atunci când a ales să joace la Petrolul sau la ASA. "Dinamoviştii adevăraţi sunt Florentin Petre sau Giani Kiriţă, eu am jucat doar un an acolo", a spus "Briliantul", la Digi Sport.

Fostul jucător al Fiorentinei nu a dus lipsă de oferte în această iarnă. Niciuna, însă, nu a venit de la granzii din capitală.

Deşi Gigi Becali l-a dorit în trecut, iar fanii dinamovişti visau să-l vadă pe din nou în Ştefan cel Mare, Mutu a ajuns la vicecampioana ASA Târgu Mureş.

Plecat de la Dinamo în urmă cu 17 ani, cel mai bun marcator din istoria naţionalei, titlu pe care îl împarte cu Gică Hagi, s-a delimitat de "câini". Din acelaşi motiv nu-l acuză nici pe Ciprian Marica fiindcă a ales Steaua.

"Nu am trădat Dinamo. Sunt jucător profesionist, e alegerea care mi se pare mie cea mai bună pentru interesul propriu. Exact ce a făcut şi Marica.

Nu sunt de condamnat. Dinamoviştii sunt alţii - Florentin Petre, Cătălin - Dumnezeu să-l ierte! -, Giani Kiriţă... Dinamovişti adevăraţi. Eu am jucat un an la Dinamo", a declarat Mutu.

La Dinamo, Mutu a marcat 22 de goluri în 33 de meciuri, în 1999, apoi a plecat în Italia, la Inter Milano.