• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Academia lui Gică Hagi începe să devină profitabilă. ”Regele” a încasat o sumă uriaşă de pe urma vânzări de jucători către FCSB. Doar în ultimul an și jumătate, Gigi Becali a virat către Gică Hagi nu mai puțin de 9 milioane de euro și a primit în schimb patru jucători.

Primul pe listă e Florin Tănase, pe care a încasat 1,8 milioane de euro, în vara lui 2016; pe Florinel Coman a primit 2 milioane de euro, în vară, pentru ca  Romario Benzar și Dragoș Nedelcu să vină în schimbul a 2,7 milioane de euro.

Pe lângă sumele primite pe cei patru fotbaliști, Hagi a păstrat și câte un procent de 20% dintr-un eventual transfer, la fiecare jucător. În cele din urmă, Becali s-a hotărât să răscumpere procentele de la Gică Hagi, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro, bani cu care ”Regele” a fost de acord.

”Am negociat, ne-am înţeles. Pentru Tănase, Benzar, Nedelcu şi Coman. Ofer 2 milioane şi jumătate pentru procente. Cele 20% pentru fiecare jucător.

Am negociat cu Chiodi şi el a vorbit apoi cu Gică. Şi Gică a zis "da". Rămâne să facem actele, probabil mâine se rezolvă”, a dezvăluit Becali , la Digi Sport Special.

Banii încasaţi de Hagi de la Becali, în ultimul an şi jumătate:

Florinel Coman - 2 milioane de euro
Florin Tănase - 1,8 milioane de euro
Romario Benzar și Dragoș Nedelcu - 2,7 milioane de euro
Procente - 2,5 milioane de euro
Total - 9 milioane de euro

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT