• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Marian Drăghiceanu (16 ani), cel mai bun produs din ultimii ani al clubului Ceahlăul, are șanse infime să mai continue în fotbalul românesc. Puștiul a fost invitat să dea probe la Galatasaray.

Al patrulea cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 1, după ce a intrat pe teren în sezonul trecut la un meci cu Oţelul (15 ani și 10 luni), Drăghiceanu va evolua foarte probabil la un club din stăinătate. Presa din Turcia, care îl numește deja "noul Hagi", anunță că va da probe la fosta echipă a "Regelui", însă fotbalistul a declarat pentru ProSport că și Lazio e interesată de el.

"Nu ştiu cum voi proceda pentru că eu îmi doresc să dau probe de joc la ambele formaţii. Voi ajunge sigur la Roma pe 20 ianuarie cu domnul Massone, dar mi-a promis şi Florin Axinia (n.r. fostul atacant a fost cel care "l-a crescut") că vine cu noi. Mi-l doresc aproape", a spus Drăghiceanu pentru sursa citată.

De menționat că talentul extraordinar al lui Drăghiceanu a fost observat încă de anul trecut de scouterii lui Stoke, însă Massone a refuzat oferta englezilor, considerând-o prea mică.

Marian Drăghiceanu a fost desemnat de către FRF cel mai bun junior al ţării la vârsta de 12 şi 13 ani. El a fost în trecut monitorizat și de Arsenal, echipă unde e legitimat Vlad Dragomir.