• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Concordia - ASA Tîrgu Mureş 1-2. Oaspeţii s-au impus la Chiajna după un final în care s-au marcat 3 goluri în ultimele 6 minute. Performanţa echipei conduse de Dan Alexa e cu atât mai importantă cu cât mureşenii au fost lipsiţi de 6 jucători de bază.

"Este importantă victoria. Au lipsit 6 jucători importanţi. Am avut momente bune. Am avut şansă la acel penalty ratat de Cristescu. Ne-au presat în repriza a doua. Am speculat contraatacurile şi am câştigat. Orice punct e bun. Mă bucur mult pentru punctele de azi.

Eram ultima clasată şi ni se vor lua alte 3 puncte în această săpămână. Dar asta nu este vina noastră şi a jucătorilor. Nu pot decât să îi felicit că trec peste probleme. Mai important decât salvarea de la retrogradare e salvarea clubului. Cei din conducere fac eforturi.

Eu sper să obţin cât de multe puncte pot. E o mare provocare să antrenez ASA în condiţiile astea. Nu ştiu cine va mai rămâne în retur. M-am specializat la echipe cu mari probleme. Cred că am început să mă obişnuiesc cu astfel de pobleme", a comentat Dan Alexa, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Gaz Metan, Pandurii şi ASA vor fi depunctate pe 30 noiembrie, cu 3 până la 6 puncte, ceea ce va influenţa ambele părţi fierbinţi ale clasamentului. Acest lucru se va întâmpla dacă cele 3 cluburi nu vor face dovada achitării restanţelor către jucători sau terţi.