• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Dinamo 1-0. Denis Alibec a rămas fără gol marcat în campionat după primele 12 etape şi a fost înlocuit la pauză de Nicolae Dică, fiind preferat pentru repriza a doua Harlem Gnohere.

Atacantul de 26 de ani a încercat să explice lipsa de formă prin care trece, una care l-a scos din minţi şi pe Gigi Becali.

"O victorie meritată şi atât. Nu ne-au pus probleme foarte mari. E prima oară când l-am văzut ratând pe Budescu. Mă gândeam că e deja 2-0. Mă bucuram. Am jucat slab şi m-a schimbat.

Nu prea sunt în formă, voi munci în continuare. Nu mă interesează ce vorbeşte lumea. Sunt supărat că nu marchez şi nu dau pase de gol. Voi reveni. Unde să mă pună Dică? La mijloc? Aici e poziţia mea. Probabil că trebuie să muncesc mai mult.

Selecţionerul decide pe cine convoacă. Dacă voi primi convocarea, voi fi fericit. În Europa sunt mai multe spaţii şi e un avantaj. În campionat toate echipele se închid şi e mai greu. E foarte bine pentru noi că Lugano a pierdut din nou", a spus Alibec, la finalul meciului.


"Alibec, de Alibec ne arde acum? Să vedem mendrele lui? Mă interesează pe mine Alibec acum, eu cânt Traviata. Când baţi pe Dinamo, nu vedeţi că lumea nu pleacă de la stadion?", a spus Becali după meci.