• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Voluntari - FCSB 0-0. O nouă demonstraţie de frustrare a lui Alibec, în direct la TV. Vârful FCSB a fost schimbat în minutul 83 cu De Amorim şi, în drum spre vestiare, a lovit cu putere o uşă.

Revenit în formula de start a vicecampioanei după accidentarea la spate care l-a ţinut departe de teren în ultimele două meciuri ale echipei de club, Alibec a fost din nou o dezamăgire. Deşi au trecut 14 etape din actuala stagiune, vârful nu a reuşit să marcheze în campionat şi e greu de crezut că va prinde vreun transfer, mai ales că Becali visează la o sumă de 10 milioane de euro.

În aceste condiţii, presiunea pe fostul atacant al Astrei e mare, el dorind să demonstreze că poate mult mai mult decât a arătat în ultimele luni. Cu
Voluntari, reuşitele sale au fost din nou puţine, iar pe final de meci şi-a pierdut din prospeţime.

Protestele au fost din nou la ordinea zilei, astfel că, în consecinţă, Dică l-a schimbat cu De Amorim; prilej pentru Denis să aibă o nouă ieşire nervoasă. Nu s-a dus pe bancă, să stea alături de colegi, ci a mers
direct spre vestiare. Înainte să intre pe tunel, căpitanul roş-albaştrilor a lovit cu putere uşa care făcea accesul spre cabine, fază surprinsă de camerele TV.

Întrebat pe marginea ieşirii lui Alibec, Becali s-a declarat extrem de dezamăgit. Atât de atitudinea din afara terenului, dar şi de prestaţia modestă de pe gazon.

"Dacă nu câştigi cu Voluntari, e greu să câştigi campionatul. Am jucat şi în 10 oameni, nu am avut om în atac. Mă refer la Alibec, care o să facă banca de acum. Toţi trebuie să îl înţelegem şi să îl ajutăm. O să vedeţi că de acum înainte nu o să mai fie ajutat.

Toate mingile care au ajuns la Alibec....de toate şi-a bătut joc. Vai de capul lui! O să vedeţi că nu o să mai fie aşa. O să vorbesc şi cu Dică, să vedem ce facem cu el. Eu aşa ceva nu permit! Să facă aşa ceva la el acasă şi la echipa lui", a spus Becali, la finalul meciului, pentru ca apoi să explice şi unde s-a pierdut victoria, în opinia sa: "La noi nu s-a văzut atitudinea. Ei au avut agresivitate, noi nu".

Vezi mai jos imaginile cu criza de nervi a lui Alibec