• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Denis Alibec (26 de ani) a primit o șansă din partea lui Cosmin Contra, deși atacantul FCSB traversează o perioadă mai puțin nefastă. Fără gol marcat în actualul sezon al Ligii 1, internaționalul român a avut probleme și cu oficialii roș-albaștrilor, dar acum lucrurile au reintrat pe făgașul normal.

Alibec a jucat pe final de meci în amicalul cu Turcia și are șanse de a evolua mai mult și în testul cu Olanda, care se va disputa marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Până atunci, s-a vorbit enorm pe marginea acestui subiect. Cea mai recentă reacție a lui Nicolae Dică, din studioul Digi Sport, legată de faptul că Alibec poate nu este un număr 9, a fost dezbătută și în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Gheorghe Mulțescu a declanșat un dialog spumos după ce a spus că, în opinia sa, Alibec este un ”atacant otrăvit” și l-a comparat cu Luis Suarez, de la FC Barcelona.

Iată dialogul dintre Gigi Mulțescu și Gabi Balint, expert Digi Sport.

Gheorghe Mulțescu: ”Alibec poate fi un număr 9 otrăvit!
Gabi Balint: Otrăvit? (n.r. - râde). E prima oară când aud
Gheorghe Mulțescu: Da, da, bine în argou. De unde vine asta?
Gabi Balint: Otrăvit pentru jocurile electronice
Gheorghe Mulțescu: El pleacă de acolo și atrage câte un stoper ca să facă culoar pentru ceilalți, cum face Suarez, cum fac și alții. La modul ăsta m-am exprimat, nu stă fix.
Gabi Balint: Îi otrăvește pe fundași ca să facă loc la celălalt. Eu știam de 9 fals (n.r. - râde în continuare)
Gheorghe Mulțescu: Se spune 9 fals, se spune și otrăvit, eu am preluat asta”, a conchis tehnicianul, la Digi Sport.

Dică a comparat situația lui Alibec cu cea prin care a trecut el pe când era jucător al roș-albaștrilor.

”Și eu am fost fluierat și huiduit de 25.000-30.000 de oameni, încă de la încălzire și am trecut peste. Alibec este un bărbat puternic, are personalitate și trebuie să treacă peste.

I-am spus și lui chestia asta. Și eu am trecut, ca jucător, prin momente în care nu-mi ieșea jocul; eram fluierat, dar am încercat să trec peste și apoi am avut evoluții bune”, a declarat Dică, la Digi Sport.