• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Denis Alibec (26 de ani) abia așteaptă un semn de la Nicolae Dică (37 de ani) de a reveni la antrenamentele roș-albaștrilor. Până atunci, atacantul se pregătește separat, după un program impus de ”Nic”, dar privește și cu jind la ședințele de antrenament ale colegilor săi.

Așa s-a întâmplat și la antrenamentul vicecampioanei, de sâmbătă dimineață, ultimul dinaintea partidei cu ACS Poli Timișoara, care va avea loc duminică, 22 octombrie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Alibec a fost prezent la teren, dar a stat pe margine. Abia după ce Dică a încheiat ședința de pregătire, Alibec și-a făcut și el programul normal.

Gândirea patronului e normală. Îşi doreşte, atât timp cât investeşte bani, să şi producă bani. Am avut o discuție cu patronul despre Alibec și veți vedea în următoarele zile ce se va întâmpla. Cu siguranță, el merită a doua șansă, este căpitanul echipei, e normal să o primească. Dar, asta depinde de el.

Alibec se antrenează separat astăzi, voi mai avea o discuție cu el zilele acestea”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.

FCSB - ACS Poli Timișoara, programat duminică, 22 octombrie, în etapa a 15-a a Ligii 1, va începe la ora 20:45 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO se văd în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Deşi susţine că nu se implică în privinţa jucătorilor, patronul FCSB-ului i-a transmis antrenorului că îl vrea în primul 11 pe Denis Alibec, jucătorul exclus din lot după meciul cu FC Voluntari pe motiv de indisciplină. O posibilă ofertă de zece milioane de lire sterline l-a determinat pe Becali să-i dea ordine lui Nicolae Dică.

"La meciul de acasă cu Be'er Sheva o să fie pe teren, vin nişte oameni să-l vadă. Pe 9 noiembrie mi s-a spus că apare oferta de zece milioane de lire. Am zis că nu mă bag... nu mă bag, dar vreau ca în meciul ăsta cu Be'er Sheva să fie titular. O să-i spun lui Dică să ţină cont, e vorba de zece milioane de euro şi nu-mi bat joc", a spus Becali.

14 meciuri a jucat Denis Alibec în acest sezon pentru FCSB, în toate competiţiile

Două goluri a marcat Alibec pentru "roş-albaştri"

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT