• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Denis Alibec este în cărţi pentru transferul carierei, la Crystal Palace, însă până a se materializa mutarea mai e cale lungă. Englezii îl vor monitoriza pe vârf în următoarea perioadă, însă au şi alţi jucători în vizor. cel mai sonor nume este Paco Alcacer, de la Barcelona.

Pe lângă Andone, ultimul loc din Premier League are pe radar şi un alt fotbalist din La Liga. Palace este fără gol marcat în acest sezon, în campionat, iar Benteke este accidentat. În consecinţă, Hodgson s-a văzut nevoit să îl reprofileze pe Bakary Sako la ultimul meci.

Clubul beneficiază de un buget impresionant, obiectivul la începutul sezonului fiind o clasare în primele 10. În acest moment, retrogradarea "bate la uşă", iar oficialii l-au asigurat pe noul antrenor, Roy Hodgson, că va avea parte de un buget impresionant de transferuri.

Primul pe listă este Paco Alcacer, jucător care nu convinge la Barcelona şi care a strâns doar două meciuri în actuala stagiune din La Liga. Jucătorul venit în vara trecută de la Valencia pentru 30 de milioane de euro nu intră în planurile lui Valverde, iar catalanii ar putea utiliza suma pentru a completa transferul lui Coutinho, de la Liverpool.

Conform talksport.com, de Paco Alcacer se mai interesează în acest moment şi Newcastle, dar şi Southampton, alte două echipe din Premier League cu o rată slabă de goluri.

 

De menţionat faptul că pe lista lui Palace se află şi Cenk Tosun (Beşiktas 35 de goluri în 86 de partide) şi Seydou Doumbia (Sporting, fost adversar al FCSB în play-off-ul Champions League). Într-o companie atât de selectă, Alibec nu pare să aibă vreo şansă, însă dacă în următoarea lună şi jumătate va reveni la forma din sezonul trecut, lucrurile se pot schimba.