• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Reacția nervoasă lui Denis Alibec (26 de ani), din timpul partidei cu FC Viitorul, de la Ovidiu, scor 1-0, l-a deranjat pe MM Stoica, care a reacționat în spațiul public pe social media. Atacantul și-a cerut scuze, prin intermediul aceluiași canal media, dar acest scandal a iscat multe discuții.

Gestul lui Alibec a fost comentat și de Ilie Dumitrescu, una dintre fostele glorii ale roș-albaștrilor, golgheter al echipei, al campionatului, dar și fost căpitan al formației din Ghencea.

”N-are nicio scuză, Alibec, nicio scuză! Și trebuia să ceară scuze în fața echipei, imediat după eveniment. Să meargă și la MM Stoica să ceară scuze. Este un jucător valoros, determinat, poate cel mai bun din România, pe ce joacă el, dar nu ai voie să ai o astfel de ieșire, pe fondul unui joc slab al întregii echipe, că nu a fost el singur pe teren, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

”Gigi a greșit!”

Expertul Digi Sport crede că și Gigi Becali a greșit că a intervenit în acest scandal și a ținut să-l laude pe MM Stoica.

”MM este un conducător de club sclipitor, care a avut un rol important în obținerea rezultatelor de la Steaua. Sigur că există și momente în care a greșit cu anumiți jucători, dar este firesc. Însă, eu mi-aș dori să lucrez cu un om precum MM, dacă voi mai fi vreodată antrenor.

Situația de la Steaua este specială. Alibec este un fotbalist foarte bun, dar asta nu înseamnă că acum trebuie să ne și conducă o ședință tehnico-tactică. Aici a greșit Gigi, pentru că a intervenit.

Staff-ul trebuie respectat iar cine greșește, trebuie să plătească”, a mai spus Dumitrescu, la Digi Sport.

Ultima ieşire a fotbalistului a fost la adresa lui Mihai Stoica, directorul sportiv declarând că în cei 23 de ani de când e în fotbal nu s-a confruntat cu o asemenea situaţie. Conştient că a greşit, Alibec a ţinut să îşi ceară scuze pe o reţea de socializare şi să îşi expună punctul de vedere.

"Mi se întâmplă să fiu uneori nervos pe teren. Îmi pare rău dacă am avut vreo reacţie necontrolată, dar dacă se întâmplă asta e pentru că îmi doresc foarte multe. ;)

Îmi doresc să-mi iasă jocul, îmi doresc să ajut echipa, îmi doresc victorii şi rezultate bune, atât în cupele europene, cât şi în Liga 1 şi Cupa României. Vreau să câştig cât mai multe trofee cu Steaua şi să fac perfomanţă.

De fiecare dată intru pe teren şi dau totul. Poate uneor îmi ies toate, alteori mai puţine, dar nu pot să vă asigur decât că eu fac tot ce pot pentru ca la sfârşitul jocului să pot spune: Am dat totul! Indiferent care a fost rezultatul jocului să ne aplaudăm reciproc prividu-ne în ochi.

Joi e primul meci din grupele Europa League şi sper să veniţi cât mai mulţi la stadion. Avem nevoie de un stadion plin şi să luptăm alături de voi pentru victorie! Forza Steaua", a scris Alibec pe Facebook.