• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

FC Viitorul - Steaua 3-1. Denis Alibec (26 de ani) le-a salvat onoarea roș-albaștrilor, cu un gol superb marcat din lovitură liberă, însă la final era extrem de dezamăgit, atât de prestația echipei, cât mai ales de scorul final.

La flash-interviul acordat pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, Alibec a spus că nu dorește să comenteze arbitrajul.

”Sunt foarte trist și dezamăgit de ce meci am făcut contra Viitorului. Este clar că și ’roșul’ ne-a demoralizat, dar trebuie să mergem mai departe. De arbitraj nu mai zic nimic, dacă așa a văzut el, nu mai zic nimic.

Trebuie să câștigăm etapa viitoare și o vom face cu Dinamo”, a spus Alibec.

Chestionat asupra reacției pe care au avut-o fanii roș-albaștrilor, care au strigat ”Demisia!”, Alibec a replicat:

”Suporterii strigă ce vor, nu pot comenta eu. Și Mister este dezamăgit, dar trebuie să mergem înainte și să câștigăm tot până la final”, a mai spus Alibec, la Digi Sport.

VIDEO cu declarațiile lui Alibec

VIDEO cu golul marcat de Alibec