• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Denis Alibec a dezvăluit în ce campionat și-ar dori să evolueze. Atacantul de 26 de ani este titular în partida dintre FCSB și Viktoria Plzen, din grupele Europa League, iar Gigi Becali speră ca acesta să aibe o evoluție cât mai bună pentru a-l putea vinde pe o sumă mult mai mare.

”Am spus mereu că îmi place Spania, dar orice campionat puternic este binevenit”, a spus Alibec, pentru eusunt12.

FCSB a avut o ofertă pentru Alibec, în vară, de 6 milioane de euro, de la Olympique Marseille, dar Becali a refuzat, solicitând în schimbul atacantului 10 milioane de euro.

Internaționalul român a explicat de ce crede că relația sa cu Budescu nu a mai fost aceeași ca la Astra și recunoaște că nivelul său de pregătire nu este unul ridicat.

”Cred că cuplul Alibec-Budescu nu a mai mers la fel de bine ca la Astra, în primul rând din cauza lipsei mele de pregătire, probabil, dar am făcut și câteva meciuri bune. Sper să-mi revin și eu și să fim același cuplu care am fost la Astra.

Acolo, probabil, echipele adverse jucau altfel cu noi, aveam mai multe spații. Eu sunt un jucător de viteză și de forță. Mă inspir de la Ronaldo, Messi și Lewandowski”, a mai spus Alibec.

Atacantul de 26 de ani le-a făcut și o promisiune fanilor roș-albaștri și speră ca data viitoare să plângă de fericire.

”Le promit suporterilor steliști că voi marca din nou goluri. După meciuri cel mai mult îmi reproșez atunci când nu marchez. Sper ca data viitoare când o să plâng să fie de fericire, după un meci din primăvara europeană”, a încheiat Alibec.

17 meciuri, două goluri și 5 pase de gol are Alibec pentru FCSB în acest sezon.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT