• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Denis Alibec are o ofertă de la Watford, dar aceasta nu este singura echipă care îl urmărește pe atacantul de la FCSB. Porto este și ea pe urmele internaționalului de 26 de ani.

Portughezii trimit scouterii la meciul dintre FCSB și Sporting, anunță ProTV. Gigi Becali a dezvăluit însă că nu se desparte de Alibec decât pentru o sumă apropiată de 9 milioane de euro.

"Nu se pune problema să plece Alibec, nu am nevoie de bani din transferuri. În fotbal se câştigă din performanţă, nu din vânzarea de jucători. I-am luat pe Coman, Nedelcu şi Benzar, dar nu mă interesează să vând.

Eu dacă mă duc în Champions League, nu mă uit la 7-8-9 milioane de euro. Dacă ne calificăm în Ligă, îl dau pe Alibec pe 20 de milioane. Dacă nu, merg în Europa League şi cer 10 milioane. Îl vrei pe Alibec? Foarte bine, dă-mi 10 milioane. Eu aşa ştiu să negociez şi până acum mi-a ieşit", a spus Becali la Digi Sport.

Adus la FCSB în iarnă, după ce părţile se înţeleseseră încă din toamnă, Alibec nu şi-a atins încă potenţialul maxim, însă a făcut suficient cât să impresioneze. În returul sezonului trecut s-a vorbit despre interesul unei echipe din Anglia pentru el, însă mutarea nu s-a concretizat.

Partida dintre FCSB și Sporting se va disputa miercuri, 23 august, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.