• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - FCSB 1-1. Vicecampioana României n-a reușit să reducă ecartul de patru puncte față de liderul Ligii 1, după ce n-a obținut decât un punct în derby-ul etapei a 11-a. Pe finalul meciului, căpitanul FCSB-ului, Denis Alibec, și-a ieșit din nou din minți, iar pe finalul partidei a făcut un gest obscen la adresa fanilor adverși.

Omul în care ”roș-albaștrii” își puneau mari speranțe n-a reușit să spargă gheața nici în acest meci și a rămas cu zero goluri în campionat în actuala stagiune. Mai mult decât atât, Alibec n-a reușit să se controleze nici de această dată și a avut două ieșiri nervoase, din care una inacceptabilă.

Mai întâi, înainte de pauză, în minutul 41, acesta a gesticulat din nou, așa cum a făcut-o în multe alte meciuri, iar Ovidiu Hațegan i-a acordat cartonașul galben.

Apoi, pe final de meci, când a fost înlocuit, în minutul 84, cu Harlem Gnohere, Alibec s-a așezat aparent nemulțumit pe bancă, după ce s-a salutat cu antrenorul Nicolae Dică. Imediat, el s-a ridicat pentru a-i saluta scurt pe fanii FCSB aflați în tribuna de pe partea opusă, pentru ca, imediat, atunci când s-a întors pentru a se așeza din nou, el să facă un gest obscen la adresa suporterilor CFR-ului, aflați în spatele băncii de rezerve a FCSB-ului.

Alibec nu s-a calmat nici după ce s-a așezat din nou pe bancă și a continuat să vocifereze în direcția fanilor CFR-ului.

VIDEO Momentul schimbării lui Alibec și gesturile acestuia:

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT