• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO CFR - FCSB 0-0. Denis Alibec a avut o ieşire nervoasă atunci când a fost înlocuit în minutul 61 cu Harlem Gnohere: s-a salutat "rece" cu Laurenţiu Reghecampf, a dărâmat mai multe bidoane cu apă şi, lucrul care l-a deranjat cel mai tare pe tehncianul roş-albaştrilor", nu a rămas pe bancă alături de colegi, până la finalul partidei.

"Pe mine chiar nu mă interesează gestul lui Alibec. Nici faptul că a dat cu piciorul în sticle nu mă deranjează. Ştiţi ce m-a deranjat: că nu a stat alături de noi pe bancă, să sufere. Eu mi-a dat seama de caracterul lui Denis, are un caracter frumos. El trebuie să înţeleagă", a spus Reghecampf, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Reghecampf a dezvăluit că jucătorii vor primi prime de 10.000 de euro pentru cele trei victorii legate în play-off, cu Dinamo, Astra şi Craiova. Mai mult, chiar dacă atacantul de 26 de ani va fi pedepsit de Gigi Becali, el va rămâne numărul unu la FCSB. Mai mult, pedeapsa primită de la antrenor va fi de a cumpăra şampoane pentru restul colegilor.

"Săptămâna această jucătorii vor primi 10.000 de euro pentru cele trei meciuri câştigate. Am făcut cu Meme un tabel şi i l-am prezentat patronului. Nu ştiu ce va face, dacă îl va taxa.

"Eu îl voi pune pe Alibec să plătească pentru gestul său. Să ia şampoane pentru duşuri, la băieţi. Pentru mine, Alibec rămâne atacantul numărul unu de la echipă", a adăugat Reghecampf.