• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Denis Alibec a fost pus la zid de către Ilie Dumitrescu. Fostul mare internațional consideră că problemele atacantului din acest sezon și faptul că randamentul său a fost unul foarte scăzut se datorează lipsei de pregătire.

Ilie Dumitrescu nu crede că echipa antrenată de Marius Șumudică are puterea financiară să-l cumpere pe Alibec de la FCSB. Fostul jucător al roș-albaștrilor știe ce trebuie să facă atacantul de 26 de ani pentru a reveni la forma din trecut și-l sfătuiește să facă cel puțin 1500 de abdomene pe zi.

"Vine Kayserispor să dea 7-8 milioane acum? Becali a avut 6 milioane pe el şi nu l-a dat. Gigi, care în general are fler şi e inspirat, nu a mai fost inspirat cu Alibec. Problema la Alibec nu e că Dică nu gestionează bine relaţia cu el. Contează că nu a făcut pregătirea de vară cum trebuie.

În al doilea rând, el nu e refăcut acum. Apoi, trebuie să facă 1500 de abdomene, să scape de burtă. Şi el, şi Gnohere. E nevoie să arăţi diferit, dacă vrei performanţă. Demonstraţie mi-a făcut băiatul ăsta de la CFR (n.r. Deac). Aşa vreau să îi văd pe toţi fotbaliştii din Liga 1", a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Fostul mare internațional s-a dat exemplu chiar pe el. Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce făcea înainte de fiecare joc pentru se menține în formă.

"Eu făceam 1000 de abdomene înainte de joc. Şi făceam şi sală. Cu ce aveam eu atunci la dispoziţie, lucram. O să fac un efort şi o să vă aduc o filmare care să vă arate cum lucram. O să punem acel video pentru cei care vor să facă performanţă", a dezvăluit fostul mare internațional.

18 meciuri, două goluri și cinci pase de gol are Alibec pentru FCSB în acest sezon.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

26 de meciuri și 13 goluri are Gnohere pentru FCSB în acest sezon.

1 milion de euro este cota de piață a lui Gnohere, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT