• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Astra 1-1. Roș-albaștrii au primit gol în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile, iar în ultimele patru dispute au fost conduși pe tabelă.

Nicolae Dică a anunțat că a vorbit cu jucătorii despre această problemă. Singurul meci din acest sezon în care FCSB nu a încasat niciun gol a fost deplasarea la Timișoara, câștigată cu 1-0.

”Crede-mă, că dupa meciurile astea în care am început foarte prost, mereu am încercat să mă gândesc de ce începem jocurile așa rău. Încerc mereu, am avut discuții cu ei, încerc să-i motivez cât mai mult, să reușim să începem jocurile bine.

Vreau să nu stăm dup-aia să alergăm după egalare și, cum a fost cu Voluntari, să reușim iar să câștigăm meciul în minutul 90, cu Chiajna la fel, în minutul 85. Asta e o problemă a noastră, sperăm să reușim s-o remediem”, a spus Dică în conferința de presă.

Pentru FCSB urmează cel mai important meci al debutului de sezon: manșa tur din play-off-ul UEFA Champions League. Partida din Portugalia, cu Sporting, va avea loc marți, de la ora 21:45, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.