• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FC Viitorul - Pandurii 3-0. Gheorghe Hagi, managerul tehnic al liderului din Liga 1, s-a declarat mulțumit de jocul pe care elevii săi l-au prestat luni seară la Ovidiu.

”Regele” a avut și câteva nemulțumiri, una fiind legată de public, dar a spus că Viitorul este pe drumul cel bun pentru a deveni o echipă mare.

”Merităm felicitări pentru prima repriză, nu pentru a doua. Am jucat un fotbal foarte bun, așa cum trebuie, am dominat, am avut o posesie foarte bună. Am marcat un gol foarte frumos care a fost anulat.

În repriza a doua a fost un joc confuz, au avut și ei ocazii, am marcat și noi un gol. Fericirea e mare, mergem pe linia noastră, echipa arată bine, sunt mulțumit din multe puncte de vedere. Sper să fim mai în formă de la meci la meci.

Sunt puțin dezamăgit că am avut puțini suporteri în seara asta. Echipa joacă bine, la stadion sunt condiții bune și mă așteptam să avem mai mulți suporteri. Suntem acolo sus și sincer să fiu, așteptăm să avem stadionul plin, cum a fost anul trecut. Dacă nici la noi nu vin supoterii, e un mare semn de întrebare”, a spus Hagi, la flash-interviul pe care l-a acordat pentru ”Digi Sport Special”.

”Avem copii buni. Avem și linia a doua și linia a treia”

Golul al treilea al partidei cu elevii lui Flavius Stoican a fost marcat de Florinel Coman (18 ani), aflat într-o formă de zile mari.

”Avem copii buni, mereu am zis că se poate, dar e important să fii organizat și să muncești și să invetești așa cum trebuie. Avem mulți, nu sunt numai ei. Avem și linia a doua și linia a treia, jucători care cresc în Academie.

Avem o generație foarte bună la 97-98-99 și ne vom bate cu o echipă mare de tradiție (n.r. - FC Porto), dintr-o țară care produce fotbaliști foarte buni, dar mergem acolo să ne facem meciul și să venim acasă învingători.

În campionat, suntem ultimii din play-off care avem o tradiție în spate. Știm doar la juniori, la echipa mare nu știm. Cu noi, oricărei echipe îi va fi foarte greu. Până să ajungem un club mare este greu, dar drumul este bun”, a mai spus Hagi.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT