• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - FCSB 1-0. Ieșenii exultă, după victoria cu FCSB, iar antrenorul Flavius Stoican, suspendat la această partidă, se bucură că i-a ieșit pronosticul dat după înfrângerea din runda trecută, 0-1 pe terenul lui CFR Cluj.

Stoican și-a felicitat jucătorii, în frunte cu portarul Koșelev și cu marcatorul Panțîru și încearcă să îi capaciteze și pentru mai departe, pentru că au în față play-off-ul.

"Mă bucură această victorie, este a acestor băieţi senzaţionali care au luptat până la epuizare. Dar nu s-ar fi putut să învingem fără acest public minunant. Stadionul a fost prea mic pentru câţi au vrut să vină la această partidă. Am spus clar că vom bate Steaua (n.r. FCSB). Am reuşit această performanţă şi sunt convins că nu ne vom opri aici. Azi am avut şi noroc, am avut un portar senzaţional şi un jucător tânăr, Panţîru, cu o evoluţie formidabilă. Vreau să îi felicit pe toţi, nu doar pe ei doi, dar ei au ieşit în evidenţă", a declarat Flavius Stoican, la finalul meciului CSM Poli Iași - FCSB 1-0.

"Chiar şi când eram la o diferenţă mai mare, speram la play-off. Pentru că ştiu ce jucători am în lot. Poate că sunt echipe mai bune în faţa noastră, dar ne jucăm şansa. Rămânem concentraţi, dacă am câştigat în faţa liderului nu înseamnă că suntem cu un picior în play-off", a mai spus antrenorul de la CSM Poli Iași.

Declarația lui Stoican după înfrângerea cu CFR

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT