• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Meci spectaculos la Severin. CS U Craiova a reușit să se impună în fața lui Dinamo cu 2-1 și s-a apropiat la trei puncte de Steaua. Golurile echipei din Bănie au fost marcate de Ivan, ajutat de devierea lui Hanca, și Briceag, în timp ce pentru ”câini” a înscris Hanca.

Pentru jucătorii antrenați de Ioan Andone această înfrângere este a 4-a a sezonului, iar echipa din Ștefan cel Mare rămâne în continuare pe loc de play-out.

Antrenorul Craiovei, Gigi Mulțescu spune că simte o bucurie enormă și consideră că echipa sa merita să câștige.

”Am avut o presiune foarte mare, am simțit-o de la suporteri. Păcat că am luat gol pe o greșală în lanț. Nu este prima dată când jucătorii îmi dau așa emoții, totuși e bine că am câștigat.

Am fost echipa care a jucat mai ofensiv. Pentru mine acest lucru este cel mai important. Mai este mult până la titlu. Noi trebuie să luăm meci cu meci, deocamdată mai avem de îndreptat anumite lucruri”, a declarat Gigi Mulțescu, la finalul jocului.

După meci, Mulțescu a făcut și o dezvăluire. Antrenorul oltenilor susține că a fost amenințat de suporteri și i s-a transmis că, dacă nu va câștiga meciul, va fi nevoit să plece din oraș.

”Am fost amenințat că, dacă nu câștigăm cu Dinamo, să nu mai calc în Craiova. Mi-au zis să plec singur pentru a nu suporta corecții. Am dominat mult din meci. Am o bucurie imensă. Dacă nu aș fi câștigat, cred că trebuia să plec, nu le-am spus celor din conducere, am ținut-o pentru mine.

Nu mai trebuie să mai demonstrez nimic, i-am bătut de multe ori pe cei de la Dinamo. Sunt la final de carieră și vreau să mă bucur de rezultatele pe care le obțin”, a mai spus Mulțescu.

Antrenorul celor de la CS U a vorbit și despre o eventuală plecare a lui Andrei Ivan și spune că nu-l vede pe acesta la Dinamo.

”Până în iarnă Ivan nu va pleca, dar nu cred că va merge la Dinamo. Dacă are ceva bun din străinătate, poate să plece, noi nu-i oprim zborul”, a concluzionat acesta.

În etapa următoare, Dinamo va juca cu Pandurii, pe teren propiu, în timp ce CS U Craiova se va deplasa la Mediaș pentru întâlnirea cu Gaz Metan.