• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-0), luni seara, la Drobeta-Turnu Severin, în ultimul meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal.

Craiovenii s-au impus prin golurile marcate de Andrei Ivan (55), cu un şut-centrare deviat de Sergiu Hanca, şi de Marius Briceag (71), de asemenea, cu un şut-centrare. Pentru Dinamo a înscris Sergiu Hanca (62).

Dinamo nu are nicio victorie în ultimele patru etape şi un singur succes în opt etape (trei egaluri şi trei eşecuri).

La final, Ioan Andone, tehnicianul gazdelor, a discutat la cald despre partidă. Acesta a menţionat că jocul prestat de echipă a fost bun în unele momente, însă rezultatul este cel care contează, iar acesta nu e pe placul nimănui.

"Sunt dezamăgit de rezultat, nu de joc. Eu spun că am avut o posesie bună şi am contribuit la o partidă spectaculoasă. Facem în continuare greşeli şi suferim. Ne-am pierdut mult din încredere şi din atitudine. Am primit şi două goluri uşoare, se fac nişte erori nepermise. Trebuie să începem să arătăm aşa cum am făcut-o la startul campionatului. Meciul următor, cu Pandurii, e decisiv, pentru că am putea rata play-off-ul", a spus Andone, la Digi Sport.

Întrebat despre posibilitatea ca echipa să arate o altă faţă în următoarele partide, Andone a punctat: "Avem valoare, avem potenţă, dar ne trebuie concentrare şi luciditate în ofensivă. Gnohere aleargă, însă nu a avut şansă azi. Ar fi trebuit să înscrie cel puţin un gol".

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des despre posibilitatea ca Andone să fie înlocuit. Tehnicianul este liniştit din acest punct de vedere, simţindu-se în continuare sprijinit de conducere.

"Nu am vorbit cu Negoiţă, dar eu am contract doi ani de zile, sunt liniştit. Simt că cei din conducere au încredere în mine. Obiectivul e clar: primele două locuri sau plec", a mai spus tehnicianul.