• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Harlem Gnohere și Dorin Rotariu sunt doriți de Gigi Becali la Steaua, patronul roș-albaștrilor dorind să facă investiții serioase în pauza de iarnă. Cu toate acestea, Ioan Andone este convins că Rotariu și Gnohere nu vor ajunge la Steaua și are mare încredere în atacantul francez, înaintea marelui meci de pe Arena Națională, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 20:30.

"Eu, dacă aș fi jucător, m-ar ambiționa asta. Bravo lor că vor să-i facă ofertă, dar eu știu că nu va ajunge acolo. Asta e politica lor. Aici ar trebui să răspundă Ionuț Negoiță, pentru că el știe mai bine. Acestea sunt invenții ale lui Gigi.

Dacă Bizonul intră și are trei ocazii, le dă trei goluri! El e jucător străin, cred că nici nu înțelege ce i se spune. Nu cred că îl motivează sau îl demotivează interesul din partea Stelei", a spus Andone, într-o conferință de presă.

Harlem Gnohere a marcat un gol împotriva Stelei, în ediția trecută de campionat, când cele două echipe au încheiat la egalitate, 1-1.

"Eu nu am nimic cu nimeni, vreau doar să-mi văd de fotbal. Mă bucur că mă aflu la Dinamo, cu galeria cea mai bună", s-a limitat să spună Rotariu, autorul golului roș-albilor în derby-ul din tur, scor 1-1.

VIDEO GOLUL LUI ROTARIU

"Eu nu mi-aș dori ca Gnohere să ajungă la Steaua. De Roti nu se pune problema. Noi încercăm să construim o echipă tânără, împreună cu nea Ando, lângă Roti. De plecat, el va pleca numai și numai afară", este convins Ionel Dănciulescu.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

AICI găsiți TOATE informațiile despre marele derby Dinamo - Steaua