• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ioan Andone va continua pe banca lui Dinamo! Postul acestuia a fost în pericol după înfrângerea cu CS U Craiova, scor 1-2, însă tehnicianul a rămas în funcție după o discuție pe care a avut-o în cursul acestei zile, la telefon, cu finanțatorul Ionuț Negoiță.

Astfel, Andone va sta pe bancă la meciul cu Pandurii (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1). "Negoiță mi-a transmis că suntem obligați să o batem pe Pandurii", a dezvăluit antrenorul lui Dinamo, ÎN EXCLUSIVITATE pentru digisport.ro.

"Am vorbit cu domnul Negoiță la telefon și nu s-a pus problema unei despărțiri. Am discutat despre jocul echipei, despre băieți, cum s-a ajuns într-o astfel de situație. De ce să mă deranjeze dacă s-a vorbit de alți antrenori? Când tu, Dinamo, ești pe locul 8, înseamnă că lucrurile merg bine? Nu este vorba de un ultimatum, dar domnul Negoiță mi-a spus că trebuie să ne gândim doar la meciul cu Pandurii, pe care suntem obligați să-l câștigăm, având în vedere situația noastră. Apoi, o să discutăm iar, dar noi oricum ținem în permanență legătura și vorbim la telefon zilnic.

Jucătorii sunt cu salariile la zi și trebuie să arate altceva. Am fost dezavantajați de arbitri, au fost probleme, dar la Turnu-Severin nu s-a mai pus problema de așa ceva. Să nu mai căutăm scuze, pentru că nu este cazul! La antrenamentul de azi a fost și Adi, a vorbit cu jucătorii, sigur că am discutat și noi. Trebuie să strângem rândurile cu toții și să adunăm puncte", a spus Andone.

Dinamo este în afara locurilor de play-off, roș-albii fiind doar pe locul 8 în Liga 1, cu 16 puncte.