• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Andrei Cristea (32 de ani), legitimat la CSM Poli Iași, este unul dintre fotbaliștii care au jucat atât la Dinamo, cât și la Steaua. Atacantul a evitat să spună ce echipă i-a rămas în suflet, dar a admis că roș-albii au un plus pe faza ofensivă.

LIVE VIDEO& TEXT AICI

TOATE INFORMAȚIILE DESPRE DINAMO-STEAUA LE GĂSIȚI AICI!

”Va fi un derby echilibrat, un meci care se va încheia egal. Pentru că sunt doi tehnicieni cu experiență, care nu vor risca. Ambele echipe nu trec prin cea mai bună formă, dar cei de la Dinamo au un plus pe faza ofensivă. Au doi atacanți foarte buni, Gnohere și Nemec, plus doi mijlocași ofensivi în mare formă, Rotariu pe dreapta și Lazăr pe stânga.

În schimb, Steaua poate balansa cu experiența”, a spus Cristea, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Cristea și-a adus aminte cu plăcere și de golurile pe care le-a marcat în Derby de România. Două dintre ele au fost speciale. Cu 7 derby-uri de România la activ, 4 pentru Steaua și 3 pentru Dinamo, Cristea a marcat câte un gol pentru fiecare echipă.

”Nu pot spune că țin cu una mai mult decât cu alta. Sunt momente plăcute, amintiri pe care nu le poți șterge, dar este o mândrie să marchezi într-un astfel de meci.

Două goluri au fost speciale. Primul gol pe care l-am marcat pentru Steaua a fost chiar contra lui Dinamo, la prima atingere, în ’Groapă’, când am și câștigat cu 1-0 (n.r. - 23 august 2004). Era Walter Zenga antrenor. A fost un moment important și pentru mine și pentru noi pentru că Steaua venea după 7 ani în care nu mai câștigase campionatul. 

Al doilea gol este cel din ’Ștefan cel Mare’ (n.r. - 17 martie 2010, Dinamo - Steaua 2-0), când i-a sărit genunchiul, cum se spune, lui Zapata”, a mai spus Cristea, la Digi Sport.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT