• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Edi Iordănescu speră într-un debut perfect şi în Liga 1 pe banca Astrei, după victoria cu FK Zira, 3-1, din turul 2 preliminar al Europa League. Antrenorul giurgiuvenilor este convins că echipa sa va trebui să lupte din greu pentru un succes cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în faţa propriilor suporteri.

"Nu ne va fi uşor, e o echipă care e nou-promovată, vine cu entuziasm, vine cu elan, n-aş putea spune că va avea un impact prea mare cu prima ligă pentru că a adus jucători cu ştate vechi, care au jocuri multe în prima ligă. Sigur vor veni şi vor da totul pentru a face primul pas în Liga 1 la un anumit nivel, dar noi trebuie să ne impunem jocul şi e obligatoriu să câştigăm cele trei puncte", a declarat antrenorul Astrei.

"Am încredere în lot, am încredere în conducerea tehnică şi sper să începem acest campionat cu o victorie", a spus şi preşedintele trupei din Giurgiu, Dănuţ Coman.

Printre cei zece jucători aduşi de Sepsi în această vară se numără şi Cristian Oroş, venit chiar de la Astra.

"Sunt jucători care vor să se afirme, suntem o echipă care nu este băgată în seamă şi eu zic că putem să producem multe surprize", a afirmat jucătorul lui Sepsi, Attila Hadnagy.

Astra - Sepsi va fi în direct la Digi Sport 1 duminică, de la 18:30. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

 

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT