• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Al treilea amical al Stelei, contra austriecilor de la Sturm Graz, a fost amânat preţ de aproape 25 de minute dintr-un motiv incredibil: brigada de arbitri care trebuia să conducă disputa a întârziat.

Situaţie inedită la meciul de pregătire de astăzi al campioanei. Arbitrii care trebuiau să conducă partida cu Sturm Graz nu au sosit în timp util la stadion. Cum nu exista nicio altă variantă pentru ca partida să înceapă, jucătorii celor două echipe au rămas pe teren, efectuând mişcări de stretching.

În cele din urmă, partida a început, cu 25 de minute întârziere. Cavalerii fluierului şi-au făcut intrarea în "pas alergător", centralul verificându-şi ceasul.

Programul următoarelor partide amicale ale Stelei. Toate partidele vor fi în direct pe Digi Sport 1 şi în format LIVE-TEXT&VIDEO pe digisport.ro.

Duminică, 31 ianuarie
STEAUA - Ludogorets (Bulgaria)

Joi, 4 februarie
STEAUA - Djurgardens IF (Suedia)

Sâmbătă, 6 februarie
STEAUA - AS Trencin (Slovacia)