• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua a jucat ultima dată în Ghencea pe 22 martie 2015, in victoria cu 4-1 contra Viitorului. În iulie, a părăsit cu totul baza sportivă a Armatei, însă roș-albaștrii nu și-au recuperat nici până acum toate bunurile.

Sătui de șicanele cu Armata, Gigi Becali a amenințat că va trece la demolarea nocturnei și tabelei de marcaj și s-a ținut de cuvânt, începând deja să își ia bunurile din Ghencea. Deocamdată, sala de forţă din spatele tribunei a doua a fost demolată, aceasta fiind în acest moment goală. În ultimele zile, angajaţii lui Becali au cărat din Ghencea toate dispozitivele care deserveau sala, inclusiv celebrele benzi TRX, care au făcut din jucători "pachete" de muşchi.

„Nu mai am absolut niciun fel de informație despre Ghencea. Ultima discuție avută a fost legată de un studiu de evaluare la nivel de Minister, pentru a putea să-și definească termenii contractului. Noi am făcut din nou solicitări pentru termene, pentru a ne putea face și noi un calcul, dar deocamdată nu am primit niciun răspuns.

Noi am evacuat foarte multe lucruri din bază de mai multă vreme. E adevărat că am făcut solicitarea, să ne luăm tot ce este proprietatea noastră, nocturina, instalația de sonorizare etc, dar nici la această solicitare nu am primit niciun răspuns”, a declarat Valeriu Argăseală, președintele echipei campioane.