• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Armata continuă războiul cu clubul lui Gigi Becali. CSA Steaua a somat FC Steaua să achite, în termen de 30 de zile, o sumă incredibilă, de 165 718 395 de lei (echivalentul a 36 826 310 de euro), potrivit Pro Sport.

Suma reprezintă contravaloarea prejudiciului din perioada 2004-2014, când vicecampioana României a folosit ilegal marca Steaua.

"În cazul în care nu veţi da curs notificării noastre, vă vom acţiona în judecată, unde veţi plăti pe lângă suma datorată şi cheltuielile de judecată constând în taxa de timbru, onorariu de executare şi dobânda legală etc“, sună nota ultimativă trimisă prin executor judecătoresc şi semnată de colonelul George Boroi, comandantul CSA Steaua, şi colonelul Florin Talpan, juristul clubului.

CSA Steaua ameninţă şi forurile fotbalistice, FRF şi LPF, care sunt avertizate că încalcă legea cu bună-ştiinţă. „SC FC Steaua Bucureşti SA nu a informat FRF şi forurile internaţionale (UEFA şi FIFA) de faptul că nu mai deţine marca şi denumirea Steaua sau Steaua Bucureşti, deşi avea această obligaţie, pentru ca FRF şi LPF să ia măsurile legale care se impun“.

Clubul Sportiv al Armatei a trimis o notificare şi către presă, solicitând ca echipa lui Gigi Becali să nu mai fie intitulată „Steaua“. " „Nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti este infracţiune prevăzută şi pedepsită de legea penală. Vă notificăm că utilizarea în continuare de către presă a mărcii şi denumirii Steaua sau Steaua Bucureşti asimilate lui SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA nu numai că este infracţiune prin încălcarea deciziilor pronunţate de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a Legii privind combaterea concurenţei neloiale, dar aduce şi prejudicii materiale şi de imagine inducând în eroare suporterii, drept pentru care vom acţiona în judecată pe toţi cei care, începând cu data prezentei notificări, nu vor respecta informaţiile prezentei notificări“, se mai scrie în comunicatul Armatei.