• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus 4-0. Nicolae Dică (37 de ani) a mizat pe Denis Alibec (26 de ani) din primul minut al partidei cu cea mai slabă defensivă din campionat. Aflat într-o criză de formă, din care pare a nu mai ieși, atacantul are și alte probleme, de natură fizică, după cum a constatat Ilie Dumitrescu.

Expertul Digi Sport crede că ambii atacanți ai roș-albaștrilor au mari probleme cu greutatea.

”Alibec îmi place foarte mult, este extrem de talentat, dar trebuie să-și pună un foarte mare semn de întrebare. Nu știu ce probleme îl macină. Dacă nu stă bine fizic, trebuie să-și intre în formă.

Am obsesia asta când văd jucători de fotbal. L-am văzut acum pe Deac. După ce a marcat cu Voluntari și-a scos tricoul. Arăta foarte bine! M-a impresionat. Fără țesut adipos în zona abdomenului, lucrat, bravo, ție Deac!

Aș vrea să-l văd și pe...., aș vrea să văd și jucătorii Stelei așa. Cred că sunt pe acolo, 7-8-9 jucători care n-au niciun fel de probleme din acest punct de vedere, dar la Alibec și la Bizonul eu văd problema asta.

Chiar dacă marchează Gnohere și are cele mai bune cifre, nu mă impresionează fizic. Cred că ar da și mai bun randament dacă ar fi 100% fit. Le transmit să facă 1500 de abdomene pe zi”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Imaginea cu pătrăţelele de pe abdomen, arătată cu mândrie de Ciprian Deac vineri seară în faţa camerelor de luat vederi, după golul marcat în Voluntari-CFR 0-3, au făcut înconjurul României. Chiar dacă Dan Petrescu l-a certat pentru cartonaşul galben primit, antrenorul a spus că "este normal să arate aşa dacă stă câte patru ore în fiecare zi în sală. Cred că nu a fost vreun meci slab de când sunt aici". Puţină lume ştie însă, că în urmă cu şase ani, Deac ajunsese de nu mai câştiga niciun duel la antrenamentele Rapidului.

"După vacanţa dintre tur şi retur în sezonul 2011-2012, Ciprian a venit la echipă cu vreo 5 kilograme mai puţin. Parcă atât slăbise. Era numai fibră. Devenise vegetarian şi lucra ca nebunul la sală. Numai că nu mai putea sta în picioare la antrenamente. Nu avea explozie, nu câştiga un duel cu adversarul. Mi-aduc aminte că Răzvan, care ţinea enorm la Ciprian, a luat foc şi l-a convins că pentru un fotbalist e complicat cu un meniu vegetarian", şi-a amintit unul dintre membrii staff-ului rapidist din acea perioadă.

VIDEO cu golul marcat de Deac