• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - ACS Poli Timișoara. Florinel Coman (19 ani) a reușit primele goluri în tricoul roș-albaștrilor, după aproape 250 de minute fără nicio realizare. Extrema, venită de la Viitorul, a spart gheața pentru trupa lui Nicolae Dică în partida cu bănățenii, de pe Arena Națională.

Titularizat de Nicolae Dică, în flancul stâng, Coman n-a ratat șansa de a marca în minutul 34, când a finalizat elegant din interiroul careului. A fost o fază la care o contribuție importantă a avut-o și Golofca, cel care a izbutit o incursiune foarte bună pe flancul drept. După ce a trecut de doi adversari, Golofca a pasat în careu la Coman, ex-jucătorul Viitorului a preluat, apoi a driblat un adversar și a șutat la colțul lung, în dreapta lui Straton.

VIDEO cu primul gol al lui Coman

Florinel Coman a izbutit dubla, imediat după startul reprizei secunde. De data aceasta, mijlocașul a primit o pasă bună de la Ovidiu Popescu, din zonă centrală, după care a plecat într-o cursă solitară, pe dreapta, a intrat în careu, a șutat, Straton a respins, dar același Coman a finalizat.

VIDEO cu al doilea gol al lui Coman