• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Astra chiar ar fi vrut să-l vândă pe Constantin Budescu la Steaua, deși Marius Șumudică a făcut tot posibilul pentru a bloca transferul acestuia la campioana României. Petre Buduru a dezvăluit de ce golgheterul Astrei nu a mai ajuns, în cele din urmă, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

"Am negociat şi cu un club din ţară (n.r. referire la Steaua), am ajuns la o înţelegere, dar nu a avut el chef să se ducă acolo. De aceea a şi venit şi cu pretenţii care în România nu pot fi îndeplinite.

Cred că Budescu nu s-ar fi adaptat la Steaua. El este mai libertin, lui îi place ca toată echipa să-l ajute. Deocamdată, eu vreau să încheiem mutarea lui Budescu, apoi vom mai vedea dacă mai pleacă cineva", a spus Petre Buduru, pentru ProSport.

"Am vorbit eu personal cu Budescu, ne înţelesesem pe 20.000/lună. Mi-a spus apoi că vrea 25.000/lună, plus 100.000 la semnătură. I-am zis că nu îi dau banii ăştia pentru că m-am luptat prea mult cu Astra", a spus recent Gigi Becali, la Digi Sport.

Buduru vrea acum să se finalizeze transferul jucătorului în Qatar, la Umm Sall. Atacantul așteaptă viza pentru a ajunge la noul său club, însă chiar dacă această mutare ar pica în ultimul moment, președintele giurgiuvenilor exclude ca Budescu să se transfere la Steaua.

"Dacă nu se înţelege cu cei din Qatar, Budescu nu va ajunge la Steaua. Cei de acolo şi l-au dorit foarte mult. Negocierile au fost în limite normale. Şi sumele au fost decente, nu s-a sărit calul. Dar nici ei nu mai puteau aştepta. Budescu va pleca azi cu Dani Coman pentru a finaliza transferul în Qatar, lucrurile sunt clare", a mai afirmat conducătorul Astrei.