• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Astra nu renunţă la lupta pentru titlu din acest sezon, chiar dacă l-a pierdut pe Constantin Budescu, care a acceptat oferta Stelei. Giurgiuvenii preferă ca Valerică Găman să plece gratis, în această vară, decât ca acesta să se despartă de lider în această perioadă de mercato.

"Vali este în ultimele 6 luni de contract şi sper să rămână şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Lui îi va fi mai uşor să plece la finalul sezonului, liber de contract.

Mă onorează că sunt echipe interesate de jucătorii noştri. Din păcate, nu ne putem ţine toţi jucătorii, pentru a face performanţă. Trebuie să mergem mai departe chiar dacă trebuie sa transferăm unul sau doi jucători", a declarat Dani Coman, pentru Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Fundaşul de 26 de ani este dorit de Victor Piţurcă, la Al Ittihad. Cei doi au o relaţie specială, fostul selecţioner fiind cel care l-a promovat la echipa naţională. 500.000 de euro ar fi suma pe care arabii sunt dispuşi să o achite.

23 de meciuri a adunat Găman în tricoul Astrei, în toate competiţiile acestui sezon: şi-a trecut în cont două goluri, cel mai important fiind cel prin care giurgiuvenii au învins Steaua, în deplasare, cu 1-0, la ultima fază a meciului.