• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Astra caută înlocuitor pentru Denis Alibec, jucător care a fost vândut la Steaua în această iarnă. Giurgiuvenii sunt deja în tratative cu doi atacanți străini. Intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii Digi Sport Special, antrenorul campioanei, Marius Șumudică, a dezvăluit că Astra își dorește un jucător care evoluează în Turcia și unul din Serie A.

Digi Sport a aflat numele jucătorului care evoluează în Turcia și este dorit de Astra. Este vorba despre internaționalul albanez, Sokol Cikalleshi. Atacantul de 26 de ani evoluează pentru liderul din campionatul Turciei, Istanbul BB.

”Suntem în tratative cu doi atacanți foarte valoroși, străini. Mă îndoiesc că putem să-i convingem, însă Dani Coman era foarte optimist. Dacă vom reuși să aducem măcar unu din cei doi avem șanse să-i scoatem pe Genk. Cred că dacă rămâne și Budescu, se joacă și cred că intrăm și în play-off.

Sunt jucători de echipe naționale, unul din ei joacă în Turcia la primele 3 clasate, sunt jucători foarte buni și un brazilian care joacă în Serie A. Ne dorim să-i aducem împrumut, pentru că altfel nu ne putem apropia de ei. Noi ne dorim să plătim o parte din salariu, iar restul să-i plătească cei de acolo”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport Special.

Sokol Cikalleshi a ajuns la Istanbul BB în 2015, de la RNK Split. În sezonul precedent atacantul a evoluat în 37 de meciuri, în toate competițiile, pentru liderul din campionatul Turciei și a reușit să marcheze 13 goluri. În această stagiune, internaționalul albanez a evoluat doar în 9 partide, în toate competițiile, reușind să înscrie de 3 ori.

Campioana României speră să profite de faptul că Cikalleshi nu se mai află în grațiile antrenorului celor de la Istanbul BB și să obțină împrumutul jucătorului.

Cikalleshi a participat cu naționala țării sale la campionatul european din Franța. 21 de meciuri și două goluri are atacantul în tricoul Albaniei.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT