• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Vremea i-a dat peste cap planurile lui Marius Șumudică. Campioana avea programat un antrenament la Izvorani, însă Șumudică a fost nevoit le-a dat liber fotbaliștilor, drumurile fiind blocate. Antrenorul Campioanei e însă liniștit. Nu cred că Liga 1 se va relua pe 4 februarie.

"Ieri n-am făcut antrenament pentru că au avut vizita medicală și în general se termină cu o probă de efort, era destul de greu să mai facem antrenament, mai ales că s-a și terminat la orele prânzului. Eu nu sunt adeptul să fac antrenament după vizita medicală. Azi n-am putut să ne deplăsam, drumurile erau blocate. N-am putut să ajungem la Izvorani și de asta s-a amânat. Intram și în sală, lucram și afară" a explicat Șumudică în cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport Special.

Chiar dacă mai mulți antrenori din Liga 1 sunt de părere că nu vor avea suficient timp la dispoziție să pună la punct toate detaliile, iar vremea le-a încurcat și mai mult socotelile, Șumudică nu-și face prea multe probleme. Antrenorul campioanei e oricum convins că sunt șanse minime ca Liga 1 să se reia pe 4 februarie, atunci când este programată prima etapă din 2017.

"E o prostie (nr. să ai nevoie de 6 săptămâni de pregătire). Îți trebuie 6 săptămâni de pregătire dacă pierzi o lună. Noi am avut pauză două săptămâni. În două săptămâni nu știu dacă pierzi ca volum atât de mult încât să-ți trebuiască 6 săptămâni. Nu sunt adeptul să-i alerg prin zăpadă, am făcut în prima zi antrenament pe zăpadă mai mult dezmorțire așa. Mie îmi place să lucrez cu mingea și eu zic că Astra a arătat bine din punct de vedere fizic de când am venit eu. Mai ales că avem jucători peste 30 de ani, trebuie să fim mai atenți, câteodată să lucrăm mai ușor. Oricum, depinde de antrenor. Eu am făcut un program. Am luat și 4 meciuri și prefer să lucrez mult cu mingea și să ajungem ok la primul meci, de pe 4 februarie, asta dacă se va juca. Eu nu cred că va începe campionatul" a încheiat antrenorul campioanei en titre.