• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ionel Dănciulescu, director sportiv al ”câinilor”, a reacționat dur după prestația ”centralului” George Găman care a arbitrat joi seară partida CFR Cluj - Dinamo București 1-0. ”Danciu-gol” spune că echipa are o istorie negativă cu el la centru și că pe această cale vor depune o cerere la Comisia Centrală a Arbitrajului ca George Găman să nu mai fie delegat la meciurile ”roș-albilor”.

După meciul pierdut joi seară, delegația bucureștenilor s-a îndreptat spre Iași, aici unde vor întâlni echipa antrenată de fostul lor tehnician, Flavius Stoican. ”Am ajuns la Iași, ne-am cazat. Avem programat antrenament și recuperare după-amiază. A fost un moment de mare supărare, frustrare și dezamăgire pentru noi toți vizavi de ce s-a întâmplat aseară”, a spus Dănciulescu la Digi Sport Matinal.

Directorul sportiv al ”câinilor” a continuat să vorbească despre eșecul înregistrat la Cluj-Napoca și l-a blamat pe arbitrul central pentru cum a gestionat partida. ”E frustrant că nu poți pleca cu minimum un punct pentru că un om care ar trebui să fie imparțial nu a judecat corect o singură fază. Dinamo cu el are o istorie negativă, au fost greșeli mari de arbitraj cu George Găman la mijloc. Speram, credeam să fie o coincidență nefericită, dar când ne arbitrează este o oarecare intenție. Un penalty la care nu știu dacă a avut poziționarea corectă, pierdem un meci de la care speram mult mai mult. Cu dreptatea nu facem nimic, punctele nu ni le dă nimeni”, a mai spus ”Danciu-gol” în exclusivitate la Digi Sport.

Tot el a anunțat luarea de măsuri împotriva arbitrului pe care nu-l mai vor delegat la meciurile echipei. ”Vom face o cerere la CCA să nu îl mai delege pe George Găman la meciurile noastre. O să vorbesc cu cei din staff, cu Adi. Fotbalul trebuie să primeze, să fie corectitudine pe teren. Nu avem nimic de reproșat altor arbitri, vorbim doar de Geroege Găman, e normal să fie anumite greșeli de arbitraj, dar aici este o istorie care se repetă. Tot ce se poate ca și Filip să fi fost eliminat”, a mai continuat să spună oficialul bucureștenilor.

”Suntem cu toții supărați de ce s-a întâmplat, dar acum trebuie să ne gândim la jocul următor, să ne refacem până la ora partidei”, a încheiat acesta.