• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ilie Năstase l-a criticat dur pe Marius Şumudică, după ce antrenorul Astrei Giurgiu a făcut gesturi obsecene la adresa fanilor Stelei, în timpul meciului tur din semifinalele Cupei Ligii, câştigat de roş-albaştri cu scorul de 1-0.

"Are o obsesie urată, golănească faţă de clubul Steaua. Şi mereu a avut-o. Aţi văzut că laudă celelalte cluburi. Are el o problemă, nu ştiu care, cu Steaua şi rămâne în continuare problema Steaua pentru el. El e foarte rău cu antrenorul Stelei, cu toată lumea de la Steaua. Când aude de Steaua, gata!

Trebuie pedepsit. I-aş da pedeapsă dublă faţă de ce i s-a dat până acum, pentru că nu mai merge. Şi eu l-am apărat, pentru că am zis că nu e fair-play ca Astra să joace fără antrenor, l-a apărat şi Reghecampf, l-au apărat toţi antrenorii, dar dacă va continua aşa şi nu se vede o îmbunătăţire în comportamentul lui, înseamnă că omul nu poate să se schimbe", a spus Ilie Năstase, la emisiunea "Digi Sport Matinal".

Tehnicianul liderului din Liga 1 a promis că îşi va schimba comportamentul - "”La meciul de duminică o să mă îmbrac la costum și o să fiu un gentleman" -, dar fostul lider ATP are dubii că acest lucru se va întâmpla.

"Dacă n-a fost gentleman cu o săptămână înainte, poate să fie gentleman după o săptămână? Eu cred că trebuie să te naşti gentleman", a precizat Năstase.