• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

FCSB se află în primul cantonament al verii, cel din Slovacia, dar la București este forfotă mare pentru că Gigi Becali trage tare pentru a-i îndeplini lui Nicolae Dică toate promisiunile legate de felul în care va arăta echipa din sezonul viitor.

Cu Budescu rezolvat, lovitura verii în Liga 1, fotbalist după care a alergat în ultimii doi ani, finanțatorul FCSB mai are în plan două achiziții: Teixeira și Nedelcu. De la portughez așteaptă un răspuns până duminică, în timp ce agentul mijlocașului de la Viitorul i-ar fi promis lui Becali că miercurea viitoare se va realiza și acest transfer.

Dacă Teixeira și Nedelcu vor ajunge să îmbrace tricoul roș-albaștrilor, atunci Steaua va putea spune că va beneficia de un adevărat Dream Team pentru sezonul viitor. În afara liniei de fund, acolo unde se mai lucrează, și unde Dică și MM Stoica au primit liber de a duce ce fundaș central vor, echipa arată foarte bine de la mijloc în sus.

Pintilii, care tocmai le-a comunicat celor din conducere că vrea să se retragă din fotbal de la Steaua, ar evolua la ”închidere” alături de Nedelcu, în timp ce linia de trei din spatele lui Alibec ar fi formată din Teixeira, Budescu și Florin Tănase

În plus, Dică ar dispune și de rezerve top-class, cum ar fi Boldrin, Jakolis, De Amorim, asta dacă nu cumva primul și ultimul nu vor părăsi ”corabia” vara aceasta.

Aducerea lui Nedelcu nu numai că ar însemna un plus de valoare, dar ar rezolva și problema jucătorului U21. În caz contrar, antrenorul FCSB va fi obligat să mizeze pe Denis Mann, întrucât Ovidiu Popescu a depășit limita de vârstă.

Și pentru atac, Dică stă bine pentră că ”Bizonul” Gnohere a demonstrat, de fiecare dată în sezonul trecut, că se poate conta pe el.

Cum ar arăta FCSB cu Teixeira și cu Nedelcu

Fl. Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J. Morais - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Alibec