• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adam Nemec (32 de ani) va intra de la 1 ianuarie 2018 în ultimele șase luni de contract cu Dinamo și nu mai pare a dori să continue cu gruparea roș-albilor. Atacantul dorit de FCSB este considerat însă, în continuare, om de bază la gruparea roș-albilor. Vasile Miriuță a spus că-l va titulariza contra celor de la CSMS Poli Iași, dar a spus și ce-i va cere la schimb.

”Eu am mare încredere în el, nu uitați că înaintea meciului cu CFR Cluj venise de la echipa națională, jucase două meciuri, era puțin obosit. Cu CSM Poli Iași va juca de la început. Sper să facă un meci bun și să tragă echipa după el. Asta aștept de la Adam, să aibă atitudine”, a spus antrenorul dinamoviștilor despre vârful slovac.

Presiunea este destul de mare pe Nemec, mai ales că acesta este dorit foarte mult și de Gigi Becali. Atacantul va intra de la 1 ianuarie 2018 în ultimele șase luni de contract cu gruparea din ”Ștefan cel Mare”, așa că nu toți membrii din conducerea clubului mai au încredere în jucător.

Dinamo - CSM Poli Iași, din etapa a 19-a a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații la internet ai RCS-RDS.

Meciul va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Dănuț Lupu, fostul mare mijlocaș al lui Dinamo, dar și al echipei naționale, crede că Nemec nu mai stă cu gândul la actuala sa echipă.

"Nemec e plecat de vreo două etape, la cum joacă. Nemec mai are 6 luni de contract. Dacă nu îl lăsăm să plece, la vară pleacă liber. Poate a fost o declarație care a fost făcută la nervi (n.r. cea despre interzicerea plecării de jucători de la Dinamo la FCSB).

Mai ales în zilele de azi nu mai poți să spui hotărât că un jucător e rapidist, dinamovist, stelist sau altceva. Termină contratul, în următoarele 6 minute pleacă unde vor", a spus oficialul dinamovist la Digi Sport.

În altă ordine de idei, Miriuță a spus că are și probleme de lot înaintea partidei cu moldovenii.

”Bokila, din păcate, este accidentat, s-a lovit zilele acestea. Nascimento are febră de trei zile, Mahlangu nu joacă, dar sunt convins că voi încropi o echipă”, a mai spus Miriuță, care a avut chef și de glume: ”Dacă aveam cu 10 ani mai puțin, eram legitimat.”