• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Fostul golgheter al primei divizii din România, Marin Dună, le atrage atenţia celor care cred că Niţă ar trebui să stea pe bancă şi la FCSB să apere Vlad, că această mişcare ar putea fi o greşeală imensă. 

Andrei Vlad, tânărul portar luat cu scandal şi 400.000 de euro de FCSB de la CS U Craiova, a fost comparat de patronul bucureştenilor cu Messi, dar "al portarilor", dar o eventuală greşeală a lui la un meci important l-ar putea marca în viitor. Aşa crede Dună.

"Nu l-aş vedea titular de acum! Îţi spun din proprie experienţă că Steaua apasă. Am plecat în 1995 de la Naţional la Steaua, iar când am intrat în prima zi în vestiar am început să tremur de emoţie. Şi aveam 27 de ani şi dădusem o căruţă de goluri la Naţional. Numele Steaua apasă greu!", a povestit Dună la emisiunea Digi Sport Matinal.

Fost secund al lui Gigi Mulţescu în partea a doua a campionatului la CS U Craiova, Dună a lucrat câteva luni cu Andrei Vlad. "Îl cunosc foarte bine. A stat în acelaşi hotel cu mine în Craiova. Am ajuns să-l cunosc ca şi caracter, ca om. E foarte puternic mental, iar asta este un mare avantaj câtă vreme vorbim de Steaua. Dar n-are experienţă, ceea ce iar contează foarte mult! Şi mai are o calitate pe care nu o prea văd la la portarii de la noi: loveşte bine cu ambele picioare. Dar eu nu l-aş băga imediat în poartă", a mai spus Dună.

La începutul săptămânii, noul antrenor al FCSB ului, Nicolae Dică a afirmat la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, că Florin Niţă este titularul de drept al postului de portar. Că nu se pune problema schimbării lui acum, fără însă să dezvolte dacă în viitorul apropiat acest lucru se va întâmpla.

"Andrei Vlad este doar un copil, trebuie să avem grijă de el, s-a antrenat separat în perioada de vacanță, e diferență. Trebuie să avem răbdare cu el, avem încredere în el, este un jucător de perspectivă, e jucător de viitor. Îl cunosc de la Liga a III-a, am evoluat contra celor de la Craiova II, m-am interesat în acea perioadă de el. Important e să crească de la antrenament la antrenament, iar când i se va ivi șansa să joace și să o facă bine", a afirmat Nicolae Dică, antrenorul lui Vlad la Steaua.