• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

După decizia CSA Steaua de a-i permite Pandurilor să se antreneze în Ghencea în schimbul unei sume modice, Becali a trecut la contra-ofensivă. Aşa cum a promis, patronul Stelei a început să îşi ridice bunurile din Complexul Sportiv din bulevardul Ghencea. Prima "victimă" este sala de forţă "mobilată" sub coordonarea lui Thomas Neubert, anunţă ProSport.

Sătul de şicanele avute în ultima perioadă cu Armata, Becali a ameninţat în mai multe rânduri că va trece la demontarea nocturnei şi a tabelei de marcaj, construite din buzunarul propriu.

Deocamdată, sala de forţă din spatele tribunei a doua a fost demolată, aceasta fiind în acest moment goală. În ultimele zile, angajaţii lui Becali au cărat din Ghencea toate dispozitivele care deserveau sala, inclusiv celebrele benzi TRX, care au făcut din jucători "pachete" de muşchi.

"Au luat din sala de forţă absolut tot, nici măcar structura de metal pe care erau agăţate benzile TRX nu mai e în sala aia", au declarat surse apropiate CSA Steaua pentru sursa citată.

500.000 de euro pe an cheltuia Steaua în ultima perioadă în care a activat în Ghencea. 24.000 de euro pe lună plătea pentru folosirea bazei de antrenament, plus 30.000 de euro pe meci pentru fiecare partidă jucată pe stadionul Ghencea, cu obligativitatea de a disputa acolo cel puțin 10 meciuri pe teren propriu.

sursa foto: ProSport