• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FC Botoșani trece prin momente extrem de dificile. Deși FRF i-a acordat licența de participare în cupele europene, clubul moldav nu-și permite o călătorie cu autocarul până la Severin, acolo unde ar urma să joace cu Pandurii, în următoarea etapă a Ligii 1.

Nu avem bani să mergem cu autocarul de la Botoșani la Severin. Trebuie să ne descurcăm cum putem”, le-ar fi transmis finanțatorul Valeriu Iftime jucătorilor și antrenorilor, conform Gazetei.

Astfel, atât jucătorii cât și membrii staff-ului tehnic sunt nevoiți să facă deplasarea cu trenul. Vestea nu a fost deloc bine primită de către fotbaliști, care s-au revoltat în vestiar: ”Cum să mergem de la Botoșani la Severin cu trenul? Ce, suntem navetiști? Nu vă mai bateți joc de noi", ar fi strigat aceștia conform sursei citate.

Ne-au anunțat că trebuie să mergem cu trenul de la Botoșani până la Severin, câte șase fotbaliști într-o cușetă! E bătaie mare de joc! Nu putem merge cu trenul de la Botoșani până la Simeria, unde trebuie să schimbăm până la Filiași, iar de acolo să mergem iar cu trenul până la Severin. Tot drumul durează 25 de ore! E inuman!”, a declarat unul dintre jucătorii antrenați de Leo Grozavu pentru sursa amintită mai sus.

Cei din staff-ul lui Leo Grozavu au propus și o alternativă, aceea de a merge cu trenul doar până la București, iar de acolo și până la Severin să meargă cu un autocar. Astfel, în loc 25 de ore, aceștia vor petrece pe drum cu aproximativ 5-6 ore mai puțin.

În sezonul regulat și la celelalte meciuri de până acum din play-out, FC Botoșani s-a deplasat cu autocarul. Din acest an, la moldoveni au apărut însă problemele finanaciare, iar jucătorilor le-au fost reduse inclusiv salariile.

Pandurii - FC Botoșani se va disputa vineri, de la ora 20:30 și va transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT