• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Miercuri seară, de la 21:45, FCSB va întâlni pe Arena Naţională echipa portugheză Sporting Lisabona, formaţie cu care a terminat la egalitate, 0-0, partida din play-off-ul Ligii Campionilor. Ceea ce este clar e că Steaua va juca în grupele europene, astfel că e posibil să o afecteze în competiţiile interne.

Iar la cum stau lucrurile, CFR Cluj pare să fie principala echipă care poate profita. De altfel, în acest moment clujenii au 19 puncte din 7 partide, câte 4 mai multe decât CS U Craiova şi FCSB.

"Am văzut meciul Sporting-FCSB şi cred că ar trebui să fie foarte precauţi. Am şi eu un pic de experienţă în cupele europene de la meciurile cu Astra şi vă spun că după 0-0 în partida tur, cu o echipă de talia Sportingului va fi extrem de dificil pe teren propriu. Iar pentru a se califica, FCSB trebuie să marcheze de două ori, căci portughezii sigur o vor face la Bucureşti", i-a avertizat Şumudică pe cei de la FCSB.

"Indiferent unde vor juca în grupe, cele al Ligii Campionilor sau cele din Europa League, FCSB va fi secată de puteri. Pentru că aţi văzut şi la partida cu Juventus, scor 2-1,, când faci foarte multe schimbări în prima echipă nu ai cum să joci prea bine. Indiferent câţi bani a băgat Gigi Becali, rezervele nu pot fi la nivelul titularilor. De aceea cred că CFR va lua campionatul. Îşi va putea drămui forţele etapă de etapă şi spun eu că va câştiga titlul. E foarte puternică", a spus Marius Şumudică.

"FCSB vinde bine, că să mai vorbim. Noi ne-am chinuit la Astra şi cu tot ce am vândut nu am egalat un singur transfer al lui Becali. E diabolic, ce să mai vorbim? Şi a făcut o reţetă extraordinară, trebuie să recunoaştem", a mai zis la Digi Sport Matinal antrenorul turcilor de la Kayserispor, după 1-0 cu Goztepe.

FCSB-Sporting se va juca miercuri, de la 21:45, şi va putea fi urmărit în sistem live text pe digisport.ro.