• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO FCSB - Voluntari 2-1. Florin Tănase a obținut penalty-ul din care Budescu a marcat și a "spart gheața" la FCSB, cu primul gol al roș-albaștrilor în acest sezon. Decarul vicecampioanei a căzut de lângă portarul Dragoș Balauru, care susține că nu l-a atins și îl acuză pe stelist de simulări repetate, chiar dacă pe reluări se poate observa contactul dintre cei doi.

Goalkeeper-ul de la Voluntari a fost coleg cu Tănase la Viitorul. A remarcat că atacantul cumpărat de FCSB cu 1,5 milioane de euro în urmă cu un an obișnuiește să simuleze și i-a acuzat pe arbitri că acordă lovituri de la 11 metri la orice cădere a acestuia, chiar "dacă adie puțin vântul".

"După părerea mea, e un rezultat mincinos, chiar dacă ei au dominat parțial partida. La penalty trebuie să revăd reluarea. Părerea mea e că am băgat alunecare, dar nu l-am atins. Tănase a căzut, cum face de obicei. Cred că o țară întreagă îl știe, toți știu chestia asta la el, dar nimeni nu ia nicio măsură.

Tot timpul i se dă penalty, dacă adie puțin vântul, că oricum are 60 de kilograme. Dar asta e problema domnilor în negru, să-și facă treaba cât mai bine și sperăm ca pe viitor chiar să și-o facă. Nici nu știu dacă am voie să vorbesc despre arbitraj, despre domnii în negru, dar cred că a fost foarte slab", a declarat Dragoș Balauru, la finalul meciului FCSB - Voluntari 2-1.

VIDEO Faza penalty-ului obținut de Tănase